Notícies




EL VINSEUM ACULL L’EXPOSICIÓ “LA PETITA PROCESSÓ DE LA FESTA MAJOR”
Del 26 d’agost al 7 de setembre el VINSEUM acollirà l’exposició La petita processó de la Festa Major, una reproducció de la processó de Sant Fèlix amb ninots de pasta de paper fets i pintats a mà per Sergi Salvó de IAKARE, una empresa de creacions artístiques dedicada, entre d’altres activitats, a reproduir els elements festius de la cultura tradicional catalana dotant a cadascuna de les peces que realitzen d’una personalitat pròpia.

Grallers, bestiari, balls, administradors... un darrera l’altre hi són tots i cadascun dels participants del seguici festamajorenc realitzats a mà amb cola, paper, pintura i una bona dosi de sentit de l’humor, les eines del Sergi Salvó a l’hora d’interpretar i crear aquesta petita-gran processó de Festa Major.

L’exposició La petita processó de la Festa Major, organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca amb la col·laboració del VINSEUM, es podrà visitar del 26 d’agost al 7 de setembre al VINSEUM, de 18 a 21 h i els dies 30 i 31 d’agost i 1, 2 i 7 de setembre de 12 a 14 h i de 18 a 21 h. L’acte d’inauguració de l’exposició tindrà lloc el dimecres 27 d’agost, a les 8 del vespre.