Notícies




ELS SONS DE LA FESTA MAJOR ALS MÒBILS

Per fer més Festa Major, els Administradors d’aquest any han activat un paquet de melodies de balls de la festa major que podran descarregar-se als telèfons mòbils. Es tracta d’un total de 21 politons, disponibles des d’avui a la pàgina web de la Festa Major, www.festamajor.info. Els politons es podran adquirir a través del servei de missatgeria, enviant la paraula Realfm i el nom de la melodia escollida al número 5767. El cost del missatge és d´un euro i 20 cèntims.

Un primer paquet de 19 politons són melodies cedides pels grallers de la Colla de Mar i corresponen a les músiques de les matinades, la processó, l’entrada a la plaça, toc de castells i el toc de vermut, i els balls del drac, l’àliga, els gegants, les cotonines, els cercolets, els panderos, el ball d’en serrallonga, els pastorets, els figuetaires, els bastoners, les gitanes, el ball pla, els falcons i la moixiganga. És dir, tots els balls de la festa major que tenen música abans de l’any 1927.

Darrerament es van habilitar dos politons més, els corresponents a la sintonia del Ball de Capgrossos, on hi ha col·laborat la Colla de grallers Flor de Violeta, i un segon politó relacionat amb el Ball de Diables, que ha comptat amb la col·laboració de Raimon Bové.