Notícies




ELS ADMINISTRADORS I ADMINISTRADORES DE LA FESTA MAJOR PRESENTEN UNA NOVETAT: EL PREPROGRAMA
Els administradors i les administradores de la Festa Major de Vilafranca han presentat “El preprograma” un producte que té l’objectiu d’arribar a tothom, tant a la gent que coneix i ja viu la festa, com la que no la coneixen. La seva difusió es farà també més enllà de la vila.

La Festa Major d’aquest any vol ser la festa major de tots i totes de Vilafranca, amb participació del conjunt de la Vila, amb el tronc tradicional i l’aportació dels grups i talents musicals vilafranquins

En un format de paper de diari intenta apropar la Festa major a tothom, a través d´una història poètica i real, que ha escrit Oriol Perelló, anem passant per tota la festa. El relat es complementa amb textos breus d´autors que han viscut i conegut la Festa Major de ben a prop: Fina Alsina, Montse Pareta, Josep Gumà, Oriol Cervera, Pepe Andrade, Teresa Terrades, Jaume Armengou, Joan Mateu, Sílvia Mitjans, Marta Plans, David Sanahuja, Toni Regueiro, Àngels Castells, Hebert Parodi, M Rosa Mestres, Enric Pagès, Eloi Miralles, Xavier Aymerich, Rosa Rovira, Carme Vendrell, Mònica Moliner, Marta Esplugas, Lluís Bullit, Jaume Girona, Falcons de Vilafranca, La Queti, Ball de Diables de Vilafranca, Joan Pareta, Quim Juvert i Ramon Nadal. Amb disseny d’Angès Simon-Bildi Gràfiks, hi ha col.laborat Martí Ferré, Rosa Rovira i Domènech Freixedes en fotografia. La publicació també fa difusió publicitària de les empreses, entitats i comerços que, amb la seva aportació, fan possible la Festa per a tothom.

El preprograma” és un tast, un aperitiu, que ens obrirà les ganes i el neguit de menjar-nos tots els plats del menú de la Festa Major de Vilafranca amb tot el seu esplendor.

"El preprograma" es pot trobar als establiments i forns de pa següents: Claret, Costa, Celis, St. Jordi, Petit Molí, Mitjans, Mir, Rius, Parés, Barbadillo, a l´Escorxador i a l´Oficina de Turisme, a més d´una vintena d´establiments de la comarca.