Notícies

L’ESPAI CELLER PENEDÈS, LA GRAN NOVETAT D’ENGUANY A LA FESTA MAJOR

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca han presentat la que serà la gran novetat de la festa d’enguany: l’Espai Celler Penedès-Mostra de Vins i Caves de Vilafranca. Aquest espai, que estarà situat a la plaça del Penedès al llarg de tota la Festa Major, vol ser un punt de referència per poder degustar els productes emblemàtics del Penedès, els seus vins i caves, en aquest cas elaborats per cellers i caves de Vilafranca.

L’Espai Celler Penedès està pensat com una activitat alternativa més d’oci per als vespres-nits de Festa Major que oferirà la possibilitat d’acompanyar la degustació de vins i caves amb una selectiva oferta gastronòmica i diferents espectacles de petit format, sobretot espectacles de música i dansa. L’Espai Celler Penedès, que estarà obert des del migdia aproximadament fins entrada la matinada, obrirà portes dimecres 27 d’agost a la tarda i s’inaugurarà amb l’espectacle d’un grup de l’Escola de Dansa Assumpta Trens anomenat Tast de Coupage. Comptarà amb actuacions nocturnes cada dia fins al 2 de setembre (veure programa adjunt).

En total es podran degustar fins a 25 vins i caves diferents, entre vins blancs, rosats i negres, caves i caves rosats, elaborats pels cellers i caves vilafranquins Castell de Perelada, J. Trias, SA, Mascaró, Mas Tinell, Pinord i Torres. Per muntar la mostra els Administradors de la Festa Major han comptat amb l’inestimable suport d’UVIPE, del Consell Regulador de la D.O. Penedès i de l’INCAVI. També hi han col.laborat diferents establiments i empreses. Per altra banda, l’oferta gastronòmica de l’Espai Celler se centrarà en diferents tipus d’amanides, torrades fredes i calentes, fustes d’embotits i formatges, patès i carpaccios i alguna cosa més.

Els Administradors de la Festa Major ha editat un díptic específic amb el programa de concerts i actuacions i la mostra de vins i caves de l’Espai Celler Penedès.