Notícies




AQUESTA FESTA MAJOR ESTRENARÀ TOVALLES NOVES PER MENJAR I JUGAR

El regal d´aquest any és la culminació dels productes de marxandatge que s´han pogut comprar durant els mesos previs a la Festa Major. Tots els productes estaven relacionats amb la taula: tasses, pitet i tovallons. Es tracta d´unes tovalles que, seguint la imatge divertida i amb un component de sorpresa de la festa, té dues utilitats: com a tovalles per dinar i com a tauler per a jugar.

Es tracta d´unes tovalles que porten el joc de la més típica, inspirat amb el joc de l´oca, però adaptat a la Festa Major de Vilafranca. L´àliga va dansant tres passos endarrera, tres passos endavant, Santa Maria et fa esperar, el repic de campana a campana et permet pujar, el càmara de VTV et fa esperar,... una bona excusa per fer que els dinars de Festa Major segueixin tenint la festa que es viu al carrer i que després de dinar es pugui seguir vivint-la mentre es juga distesament.

Aprofitem els tovallons, a part del seu ús habitual, com a fitxes per a jugar. Així els músics que hi ha serigrafiats són els encarregats de seguir donant la música a la festa.