Notícies




EL PERIODISTA CARLES CAPEDEVILA CONDUIRÀ LA SUBHASTA DE LA 21 EDICIÓ DEL FIRART.

El conductor del programa de TV3 Qui els va parir!, Carles Capdevila, serà l’encarregat de conduir la subhasta de Firart. Capdevila, que també dirigeix i presenta cada diumenge el programa de Catalunya Ràdio Eduqueu les criatures, estarà al capdavant de la subhasta que cada any tanca l’edició del Firart i els beneficis de la qual van a parar a la festa major.

Carles Capdevila Plandiura va néixer als Hostalets de Balenyà el 1965 i és llicenciat en filosofia i periodista. A més de dirigir i presentar programes de ràdio i televisió relacionats amb el món dels infants i joves, Capdevila dirigeix l’espai Alguna pregunta més, a TV3 i Catalunya Ràdio; setmanalment també és col·laborador al programa de Televisió de Catalunya El Club, i a les seccions d’opinió dels diaris Avui i El 9 Nou

El periodista també és autor d’alguns llibres, com ara Nova York a la catalana; Criatura i companyia (Premi Pere Quart d’Humor i Sàtira 1999); Jo vull ser famós, i Alguna pregunta més: Antologia de 10 anys de disbarats. A més, també ha escrit una desena de títols de la col·lecció ´La mirada al món´, que protagonitzen Les 3 bessones.

La subhasta de Firart es farà el 2 de setembre a 18,30h de la tarda al pati del CEIP Estalella Graells.