Notícies




LA FESTA MAJOR 2008 PRESENTA LA VERSIÓ INFANTIL DEL FIRART. ELS DIBUIXOS S´EXPOSARAN ELS DIES DE LA FESTA AL VESTÍBUL DEL CASAL.

Els Administradors de la Festa Major 2008 han anunciat la convocatòria del Petit Firart, la versió infantil del tradicional Firart, que cada festa major es pot seguir a la Capella de Sant Joan. Els dibuixos dels infants que participin al Petit Firart s’exposaran entre els dies 29 d’agost i 7 de setembre al vestíbul del Casal.

El Petit Firart està obert a la participació de nens i nenes de primària (de 1r a 6è curs) que es dividiran en 3 categories:
A. Infantil: cicle inicial (1r i 2n de primària)
B. Infantil: cicle mitjà (3r i 4t de primària)
C. Infantil: cicle superior (5è i 6è de primària)

Hi haurà 3 premis per a cadascuna de les categories, que consistiran en material artístic divers.

El tema dels treballs presentats ha d’estar relacionat amb la Festa Major de Vilafranca del Penedès i la tècnica i l’estil són de lliure elecció, però el suport ha de ser en les làmines facilitades per l’organització. Per participar a la mostra cal recollir una làmina i inscriure’s al Servei de Cultura de l’Ajuntament, ubicat a l’edifici de l’Escorxador, del dia 1 al 15 de juliol. Les làmines, un cop acabades, s’han de lliurar els dies 24, 25 i 26 d’agost a la capella de Sant Joan (horari de 12 a 14 i de 19 a 22 hores) o bé a la sala d’exposicions de Caixa Penedès al Fòrum Berger Balaguer els dies 24 i 26 d’agost (horari de 18.30 a 20.30 hores).