Notícies




L’ACTIVITAT DE FESTA MAJOR QUE HABITUALMENHT ES PROGRAMA A LA RAMBLA DE SANT FRANCESC ES TRASLLADA A LA DE NOSTRA SENYORA.

Les obres de construcció de l’aparcament soterrat a la rambla de Sant Francesc continuaran en els propers mesos i la Festa Major de 2008 no disposarà d’aquest espai, en el qual, des de que es van desplaçar les fires, s’hi munten les carpes i s’hi programes diversos espectacles.
Els Administradors de la Festa Major valoren que aquest va ser un espai creat, amb molt d’encert, per a recuperar la centralitat de la FM que s’havia perdut quan es van desplaçar les fires a la Zona Esportiva. Aquest objectiu, aconseguit amb escreix, no volen que es perdi aquest any i han decidit traslladar l’activitat de la rambla de Sant Francesc a la rambla de Nostra Senyora.
Inicialment, s’havia optat per traslladar l’activitat habitual de la rambla de Sant Francesc a l’espai que quedarà sobre la llosa de la via, però finalment, els responsables municipals van comunicar als Administradors que les obres del cobriment de les vies no es lliurarien a l’Ajuntament abans de l’estiu i que, per tant, no es podia utilitzar la llosa pels actes de la Festa Major. Així, van encetar la recerca d’un espai adient que pogués encabir els espectacles programats i que pogués mantenir la centralitat de la festa. Es van avaluar diferents possibilitats i finalment, els Administradors opten per la rambla de Nostra Senyora.
Tot i no ser tant àmplia com la Rambla Sant Francesc, s´ha tingut en compte el caràcter ‘aglutinador’ que es manté i s´ha adequat la programació d’espectacles a la disponibilitat d’espai. Per aquest motiu, els actes programats inicialment a la llosa sobre la via del tren s’han distribuït en tres espais cèntrics: la rambla de Nostra Senyora, la plaça de l’Estació i el parc de Sant Julià. 
* Rambla de Nostra Senyora Dia 29: Presentació de la Banda, Tronada, Sardanes i ball amb l’Orquestra Musicàlia.
Dia 30: Sardanes i l’espectacle de música i dansa celta amb el grup An Dulra (Dealan + Celtic Caos).
Dia 31: Sardanes i espectacle de blues i clònic d’Elvis amb Elvis memory show & Blues Bross Band.
Pel que fa a les carpes, se’n subhastaran dues, una a cada banda de la rambla amb terrassa per a taules i cadires.
* Plaça de l’estació Dia 28: Víctor Electric Band.
I els que ja s’havien previst inicialment:
Dia 31: The Pinker Tones i Lorena C
Dia 1: Skareggae Ensemble i Jolly Roger.
* Parc de Sant Julià
Dia 1: música llatina amb Candela La Lata
Dia 2: Ball de cloenda amb l’Orquestra Centauro i castell de focs d’artifici.