Notícies




LES SAMARRETES DE LA FESTA MAJOR I LA RESTA DE PRODUCTES DE MARXANDATGE ES PODEN COMPRAR ELS DISSABTES A LA PARADA DEL MERCAT.

Els Administradors de la Festa Major 2008 s´han mostrat satisfets de la bona acollida que els diferents productes de marxandatge de la festa, especialment la samarreta, amb 500 unitats venudes durant el cap de setmana de les Fires de Maig, han tingut entre el públic. Per Fires de Maig, els Administradors han presentat i posat a la venda els diferents models de samarreta d´aquest any, així com diversos productes de promoció de la festa major: tasses, xapes, tovallons, ventalls i pitets. Tots aquests productes es podran trobar a partir d´aquest dissabte 31 de maig a la plaça de la Vila coincidint amb el mercat setmanal. 

Aquest any hi ha diferents models de la samarreta amb la imatge dels Capgrossos i el Drac. La samarreta per a home és de color blau i negre i reprodueix la cara de l’Humbert, mentre que de la samarreta per a dona se n’han fet dues versions: tirants, de colors rosa i negre, i màniga curta, que combina el verd i el blau i té a la Roseta com a protagonista. Per a home, també s’han fet polos amb la imatge de la Festa Major. I la samarreta infantil, de color verd, s’ha realitzat amb la imatge del drac. Totes les samarretes tenen un preu de 15€.

A la parada que els Administradors de la Festa Major instal·len al mercat del dissabte s’hi podran trobar a més de les samarretes: 
Tasses amb els colors de les dues colles castelleres locals, els Castellers i els Xicots de Vilafranca, que es venen al preu de 10€ la unitat.
Pitets de Festa Major per als més petits de la casa a 5€.
Tovallons amb figures de grallers i timbalers. Hi ha sis models diferents i el preu és de 5€ la unitat.
Ventalls amb els colors de la Moixiganga que es venen a 5€.
Xapes amb la imatge dels diferents balls, una col·lecció de 21 xapes amb dissenys que fan referència a cadascun dels balls del seguici, al preu d’1€ cadascuna.