Notícies




RECULLEN LES INSCRIPCIONS PER BALLAR A LA FESTA MAJOR DELS PETITS 2008.

Com ja és habitual, el primer cap de setmana després de les Fires de Maig, s’obre el període d’inscripcions a la Festa Major dels Petits. Les inscripcions tindran lloc aquest dissabte dia 24 de maig al matí, a partir de les 11 i fins a les 2 del migdia, i es recolliran a la Sala d’actes de l’Escorxador. També es podran realitzar el dilluns 26 de maig i el dimarts 27 de maig de 18h a 19,30h de la tarda, al mateix Escorxador.

Butlletes d’inscripció 
Les butlletes d’inscripció han estat repartides a totes les escoles de Vilafranca i a la Biblioteca Torras i Bages. Amb tot, el mateix dia de les inscripcions hi haurà butlletes a l’Escorxador. En aquestes butlletes s’indiquen clarament totes les condicions necessàries per poder participar a la Festa Major dels petits. Tots els balls que hi tenen representació han determinat el nombre màxim de nens i nenes que s’hi poden admetre i també el nombre d’assaigs als quals s’haurà d’assistir. És imprescindible l’assistència als assaigs i, en tot cas, no faltar a més de 4 assaigs per tal de poder ballar el dia 1 de setembre.

Només s’admetrà una butlleta per persona (llevat dels casos que siguin germans) i l’ordre d’inscripció serà per ordre d’arribada. Si un ball quedés ple en el mateix moment de la inscripció, s’oferirà una altra opció intentant, d’aquesta manera, que tothom que ho desitgi pugui participar en aquest acte.