Notícies




L´EMPALMADA COMPTARÀ AMB LES ACTUACIONS DELS GRUPS OBRINT PAS, PLOUEN CATXIMBES I LA NIÑA DEL EXSURFISTA

L´Empalmada de la Festa Major 2008, el divendres 29 d´agost a la zona esportiva, comptarà amb l´actuació destacada del grup valencià Obrint Pas. La seva música mescla el rock, l´skà i el reggae amb melodies i instruments tradicionals, entre els quals destaca la dolzaina. Les seves cançons acostumen a tractar qüestions relacionades amb la cultura i les tradicions catalanes, l´independentisme, la unitat dels Països Catalans i la defensa de la llengua catalana, així com temes antifeixistes i antiracistes.

El seu darrer treball discogràfic, ja el sisè, es titula Benvingut al paradís. En aquest treball, Obrint Pas s´ha retrobat amb els sons més càlids del mediterrani i destaca la incorporació de nous instruments com el llaüt, la trikitixa, la txalaparta, el buzuki i diferents elements electrònics. 

A l´Empalmada de Festa Major també hi actuaran Plouen Catximbes, una formació nascuda el 2002 que ja ha tret dos llarga durada. Telescopi, el segon disc, inclou 12 temes que deixen enrera el vessant més reggae del primer treball per endinsar-se en el món sonor del pop-rock. Pel que fa a La niña del exsurfista, anteriorment coneguts com a Nacked, és un vigorós quartet de punk-rock amb un repertori que combina aconseguides versions de grans èxits dels vuitanta i del noranta amb temes de collita pròpia. Els seus directes són contundents, adrenalítics, i les seves versions sorprenen i agraden a un públic amb ganes de noves emocions.

Obrint Pas
Plouen Catximbes 
La niña del exsurfista