Notícies




LA BANDA DE BAVIERA BLASKAPELLE HÖHENKIRCHEN-SIEGERTSBRUNN SERÀ A LA FESTA MAJOR DE VILAFRANCA 2008

La banda de música que aquest any participarà a la Festa Major de Vilafranca arriba des de la Baviera alemanya. La Blaskapelle Höhenkirchen-Siegertsbrunn és una de les bandes de música més importants de l´Alta Baviera i compta amb 120 músics repartits en tres formacions: Banda Simfònica, Banda Juvenil i la Gran Banda de Vent. Höhenkirchen-Siegertsbrunn és una ciutat que es troba a 17 Km de Munich i té menys de 10.000 habitants.
A Vilafranca del Penedès hi vindran 60 músics, que llueixen els vestits tradicionals de la zona, d´una mitjana d´edat de 23 anys. Entre els components de la Banda hi ha un trompetista de només 7 anys d´edat, alumne del director, que ha participat en un conegut concurs de la TV alemanya amb gran difusió.
El director de la Banda es en Conrad Seep, que a la vegada és tambe director d´una banda de Munich que actua en la famosa festa de la cervesa d´aquesta ciutat que es fa a la tardor.
El seu repertori és molt ampli: música folklòrica bavaresa, rock i pop, peces de gran dificultat, concerts clàssics,... La Banda actuarà per Festa Major a Vilafranca, en concerts, processons i cercaviles, els dies 29,30 i 31 d´agost, amb el patrocini de Caixa Penedès

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de la banda
www.bkhoesie.de