Notícies




PEPE ANDRADE FARÀ L´ESTAMPA DE SANT FÈLIX DE LA FESTA MAJOR 2008

El pintor vilafranquí Pepe Andrade farà l´estampa de Sant Fèlix de la propera festa major. Els Administradors l´han presentat en roda de premsa, assenyalant el seu estil innovador i atrevit. 
Andrade té 44 anys d´edat i en fa 17 que es dedica a la pintura. Tot i que no n´ha fet la seva professió principal, ha cultivat tècniques tant diverses com l´aquarel·la mixta o el grafit i ha exposat la seva obra al Firart o en mostres de carrer. També ha participat en concursos de pintura ràpida o a les Fires de Maig. Part de la seva obra està dedicada a la festa major de Vilafranca del Penedès, fet que els administradors han valorat a l´hora d´encarregar-li la realització de l´estampa de Sant Fèlix. "Ens agrada la llum i el moviment de la seva pintura sobre la festa major i volíem veure com plantejava l´estampa de Sant Fèlix", comenten.
Pepe Andrade s´ha mostrat il·lusionat amb l´encàrrec que va acceptar de seguida que li van proposar. Ha avançat que té la intenció de fer una estampa "impactant", molt diferent al que s´ha fet fins ara.