29

30

31

agost

1

2

setembre

FESTA MAJOR 2004             No us la perdeu!

 

:: Ban de la Festa Major

 













 

Vilafranquines, vilafranquins,

És la primera vegada que m'adreço a tots vosaltres com Alcalde de Vilafranca mitjançant aquest tradicional ban que l'alcaldia dicta amb motiu de la nostra Festa Major. És un goig immens i alhora també una responsabilitat molt gran ser Alcalde de la teva ciutat i ho és encara més en el moment que la teva ciutat mostra el millor de si mateixa, el millor de la seva riquesa cultural, el millor del seu esperit participatiu, el millor del seu tarannà obert i cívic: la seva Festa Major.

Ara fa just set mesos que vaig accedir a l'alcaldia amb la il.lusió i alhora el repte de fer de Vilafranca una Vila cada vegada més justa, més oberta i més solidària. Durant tots aquests mesos he treballat i ho continuaré fent en el futur perquè entre tots puguem continuar afirmant que Vilafranca és una vila feta per tots i totes i a la nostra mida. Vull que el diàleg i l'entesa amb tothom siguin les premisses de l'acció del govern municipal. És per això que trobareu sempre aquesta alcaldia oberta per plantejar les vostres preocupacions, els vostres neguits, les vostres demandes, els vostres suggeriments... Ser Alcalde de Vilafranca vol dir estar al servei de tothom les 24 hores del dia. Això no vull que sigui només una frase ben dita i prou, sinó una realitat palpable. Vagi, doncs, aquest oferiment a tots i a totes.

Ara però és el moment de la festa. En aquestes dates prèvies en què ja s'olora la flaire de Festa Major, vull, en primer lloc, agrair als cinc administradors i administradores de la Festa Major el seu treball desinteressat durant molts mesos per fer de la del 2004 una gran Festa Major. A tothom que fa possible la Festa Major: la gent dels balls, els col.laboradors i tanta gent que de forma altruista hi participa, a tots i a totes el meu agraïment en nom de tot Vilafranca. I, finalment, vilafranquines i vilafranquins, el meu desig que visqueu intensament aquestes dates. Que el civisme i la responsabilitat siguin els únics aturadors de la disbauxa i la diversió. Que la Vila exhibeixi el millor de si mateixa i que la Festa Major es mostri amb tot el seu esplendor.

Per a tothom, el meu desig d'una BONA FESTA MAJOR 2004!!!

El vostre alcalde,
Marcel Esteve i Robert
.
 
 

Ajuntament de Vilafranca del Penedès