29

30

31

agost

1

2

setembre

FESTA MAJOR 2005             No us la perdeu!

 

:: Ban de la Festa Major

 













 

Vilafranquines, vilafranquins,

La nostra Vila es prepara per a l’esdeveniment festiu i cultural més destacat del calendari anual. Amb la Festa Major, Vilafranca mostra cada any, i aquest no serà una excepció, el millor de si mateixa, el millor de la seva riquesa cultural, el millor del seu esperit participatiu, integrador i cívic. Són dies de joia, de caliu humà, de gresca i de disbauxa. Des d’aquest esperit festiu i en un convit a la festa com és aquest ban, no puc fer altra cosa que fer una crida a tothom per viure la Festa Major amb intensitat. Que en gaudeixi tothom, des dels més menuts que comencen a estimar-la fins a la gent gran que la viu des de fa molts anys, passant per la gent jove que vol aprofitar-la fins a l’esgotament i els adults que potser ja han esdevingut més selectius. Que la visquem els vilafranquins i les vilafranquines, tan els que fa poc que viuen entre nosaltres com que ho són de tota la vida. I també la gent de fora que aquests dies ens visita per gaudir de la Festa Major.

Com cada any, vull agrair, als cinc administradors i administradores de la Festa Major, la seva tasca desinteressada i altruista durant molts mesos per organitzar una gran festa per a tothom. Vull fer extensiva la gratitud a tothom qui treballa per fer possible la Festa Major: la gent dels balls, els col·laboradors i tanta gent que de forma altruista i anònima hi participa. A tots i a totes l’agraïment en nom de Vilafranca.

Visqueu, amics i amigues, una lluïda Festa Major. Fem gresca, amb civisme. Fruïm amb responsabilitat. Gaudim de les activitats amb respecte a la resta de veïns. Que Vilafranca llueixi com mai les seves millors gales, que mostri el seu esplendor en tots els seus carrers i places. Engalaneu-la i embelliu-la.

Per a tots i totes, el meu desig d’una BONA FESTA MAJOR 2005!!!


El vostre alcalde,
Marcel Esteve i Robert

 
 

Ajuntament de Vilafranca del Penedès