Notícies

Data: 05/05/2009

Els administradors aposten per les innovacions tecnològiques per difondre la Festa Major





Les noves plataformes tecnològiques seran enguany molt protagonistes de la Festa Major de Vilafranca després que els administradors hagin decidit fer una aposta clara per la difusió de la festa i dels seus actes a través de la xarxa.
En aquest sentit una de les experiències més novedoses és l’aposta per les xarxes socials amb la creació d’un perfil a Facebook que ha afegit més de 570 amics en poc més d’un mes. A través de la xarxa, els administradors comenten a diari les evolucions dels preparatius de la festa, alhora que els ha permès rebre molts i interessants suggeriments sobre espectacles, grups musicals o preferències dels “amics” de la xarxa per incorporar al programa de la festa.
Des de l’administració s’està estudiant la possibilitat d’incloure també la presència de la festa en altres xarxes d’ús majoritari.
D’altra banda, aquesta mateixa setmana és previst que s’estreni la nova pàgina web oficial de la festa a l’adreça www.festamajor.info, des d’on es podran conèixer totes les novetats del programa, els enllaços musicals dels grups que actuaran a finals d’agost a la Vila o els noms i propostes dels patrocinadors, espònsors i mecenes de la festa. Igualment des de la pàgina es podran descarregar els politons amb les tonades dels balls de la festa major i, aquells que ho desitgin, es podran subscriure a un butlletí electrònic que els anirà informant regularment de totes les novetats que vagi generant la FM.