Notícies

Data: 18/02/2009

David Boada serà el pregoner





David Boada Vives té 43 anys d’edat i ha estat vinculat a la Festa Major durant molts anys com a graller en diferents grups de gralles. També ha format part de la colla dels Falcons de Vilafranca i del Ball d’en Serrallonga. 
Professionalment, l´empresari vilafranquí ha participat en diferents empreses i ha creat 2 empreses dins el sector serveis. També va formar part en la creació d´un celler de vins, dirigint la part d´estratègia i innovació, i ha liderat altres projectes de gran influència comunicativa com la Fundació Livània, que desenvolupa activitats com una de les revistes amb més difusió del sector, l´Escola Livània, el Fòrum Gastronòmic Livània o la Copa d´Espanya de Cuina i la Pastisseria. Actualment, és director general de les empreses Contorni Caoland, Pac4 i Prima Consulting. Com a president de la Fundació Livània comença a desenvolupar un projecte de web 2.0 i comunicació, coordinant un grup de webs amb un creixement de participació important. 
Paral·lelament ha desenvolupat i creat projectes mediàtics com la Technifira (fira de sector professional), ViJazz Penedès (festival que promou el vi i la zona del Penedès), Fòrum Empresarial Penedès-Garraf (fòrum de gestió d´empreses i màrqueting), Fòrum Livania, etc...