Notícies

Data: 28/08/2009

Realitzat el sorteig per seguir les diades de festa major des del balcó de l´Ajuntament





Aquest matí s´ha realitzat a la Sala de Plens el sorteig dels convidats d´aquest any al balcó de l´Ajuntament. Lourdes Ràfols, Dolors Bolet i Vicenta Arnau, Anna Jiménez, Cristina Nieves Poch i Josep Castany i Anna Maria Rios, Sussanna Prats i Rosa M. Teixidó són les persones premiades. En total, hi havia 244 persones que han participat en el sorteig, de les quals s´han escollit els 9 premiats i 9 persones de reserva.
Per al dia 29 d´agost, les convidades seran Lourdes Ràfols, Dolors Bolet i Vicenta Arnau. Pel que fa al dia 30 seran al balcó els vilafranquins Anna Jiménez, Cristina Nieves Poch i Josep Castany. I el dia 31 d´agost, les tres persones que seguiran la diada des del balcó de l´Ajuntament són Anna Maria Rios, Sussanna Prats i Rosa M. Teixidó.
Per si alguna d´aquestes persones no pot assistir-hi, s´han sortejat 9 places més de reserva, que són per a Natàlia Vidal, Rosa Prieto, Teresa Jiménez, Lluïsa Manent, Montse Parellada, Esther Poch, M. Paz Valcárcel, Yolanda Raventós i Antoni Solé.