Notķcies

Data: 03/12/2008

L“Arsenal s“encarregarą de la imatge de la Festa Major





Els Administradors potencien un entorn de màxima col·laboració, que promogui la participació a la festa major amb diferents formes i nivells, tots igualment valorats, perquè el que s´ha de promoure és la implicació de cadascú des de les seves possibilitats. L´objectiu és treballar amb austeritat, “però això no vol dir que tinguem una festa major trista, sinó que s´ha de trobar l´equilibri per a una gran festa, la que es mereix Vilafranca, però sense excessos”.
Com a exemple d´aquesta filosofia, els Administradors de la Festa Major 2009 han decidit que sigui l´escola municipal d´art Arsenal qui es faci càrrec del disseny del logotip, el programa i altres elements gràfics de la festa. Dins de l´activitat de l´escola es promouran les idees i es concretarà la imatge de la Festa Major de 2009. De moment, s´ha enllestit el logotip, un treball de traç manual que vol reflectir una línia clara i directa d´identificació amb l´any 2009. 
Pel que fa a l´estampa, són els alumnes de Batxillerat artístic de l´IES Milà i Fontanals els que han rebut l´encàrrec d´elaborar-la.