Notícies

Data: 11/08/2009

Vilafranca, Minyons, Joves de Valls i Vella de Valls, resultat del sorteig de St. Fèlix





Dilluns a la tarda es va fer el sorteig de l’ordre d’actuació de les colles castelleres a la diada de Sant Fèlix el proper 30 d’agost. Enguany i com a novetat, per donar-li més rellevància, l’acte es va fer al Saló de Sessions de la Casa de la Vila que es va omplir de gom a gom d’afeccionats castellers i periodistes que no es van voler perdre la cita, que per primera vegada s’obria al públic. L’acte va comptar amb la presència dels quatre caps de colla de les colles participants a la diada: Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, Colla Joves Xiquets de Valls i Colla Vella dels Xiquets de Valls. El sorteig va anar de la manera següent: la colla Minyons de Terrassa va treure, de la bossa amb les quatre boles els números de l’1 al 4, el núm. 1, la qual cosa li va permetre escollir abans que ningú en quina posició volia actuar. El seu cap de colla va escollir actuar en segona posició. Al cap de colla dels Castellers de Vilafranca li va tocar la bola amb el número 2, el qual va escollir actuar en primer lloc, de manera que els “verds” obriran plaça per Sant Fèlix. La cap de colla de la Joves Xiquets de Valls va treure la bola amb el número 3 i va escollir sortir en tercera posició, mentre el cap de colla de la Vella dels Xiquets de Valls, amb el numero 4, va haver de quedar-se amb l’actuació en darrera posició.
Els quatre caps de colla van mostrar-se satisfets amb el resultats del sorteig i esperançats en donar el màxim del seu repertori en aquesta magna diada.
L’acte es va cloure amb el toc de castell interpretat per una colla de grallers de Vilafranca i una copa de cava per a tots els assistents.