Notícies

Data: 07/08/2009

Pirotecnia Turís serà l´encarregada dels espectacles pirotècnics principals de la Festa Major





L’empresa Pirotecnia Turís, SL, de la població de Turís, al País Valencià, ha estat escollida enguany pels Administradors de la Festa Major per realitzar els principals espectacles pirotècnics de la Festa Major de Vilafranca. Per prendre aquesta decisió, a l’igual que en altres contractes efectuats enguany, els Administradors han valorat diferents ofertes i han arribat a la conclusió que l’oferta presentada per Pirotecnia Turís, SL, era la millor des del punt de vista econòmic però també des dels punts de vista de solvència, garantia i prestigi de l’empresa.

 

Així, Pirotecnia Turís, SL, s’encarregarà de la Tronada i del castell de focs d’artifici del dia 29 d’agost, de la pirotècnia de les entrades de Sant Fèlix dels dies 30 i 31 d’agost i del castell de focs de cloenda del dia 2 de setembre. Els coets del Drac i dels Diables, la pólvora del Ball d’en Serrallonga, els coets i la tronada de la Festa Major dels Petits i la pirotècnia del BalldeFoc del dia 1 de setembre els continuarà subministrant l’empresa Pirotècnica Igual.

 

Pirotecnia Turís, SL, amb seu a la població valenciana de Turís, va ser fundada l’any 1984, i en aquests anys ha aconseguit un gran prestigi tant arreu de l’Estat com del món. Té la responsabilitat pirotècnica de més d’un centenar de falles a València i altres pobles del País Valencià i realitza una mitjana de 500 espectacles pirotècnics anuals arreu.

 

Entre els premis que ha aconseguit darrerament Pirotecnia Turís, SL, cal destacar els primers premis aconseguits als concursos Vila d’Alfafar i Vila de Blanes de l’any 2003, el segon premi del concurs de piromusicals d’Ottawa (Canadà) i el primer premi del concurs nacional de castells Ciutat de Meliana l’any 2006. Ha representat l’Estat Espanyol en diferents concursos internacionals arreu del món.