Notícies

Data: 10/06/2009

Sorteig per a les inscripcions de la Festa Major dels Petits





El dimarts 9 de juny va tenir lloc en un acte públic el sorteig de les lletres a partir de les quals es començaran a fer les inscripcions de la Festa Major dels Petits 2009 el divendres 19 i el dissabte 20 de juny a l’Escorxador de Vilafranca (c/ Escordador, 19-21). La Comissió de la Festa Major dels Petits va fer el sorteig que va tenir com a resultat les lletres TO. 

A partir d’aquest resultat s’estableixen horaris d’inscripció seguint l’ordre alfabètic que podeu consultar en el següent document pdf.

Els pares/mares/tutors/tutores del infants hauran de fer les inscripcions en aquests horaris i per ordre alfabètic i hauran de portar la butlleta d’inscripció omplerta i signada, així com un document que acrediti l’edat dels infants. Les inscripcions es faran per estricte ordre alfabètic i d’acord amb aquests horaris, és a dir, que no s’inscriurà ningú abans de l’hora que cadascú té assignada.
En cas que el ball que s’hagi escollit en primera opció estigui ple se n’oferirà un altre en el mateix moment de la inscripció i s’obriran llistes d’espera dels diferents balls en cas que hi hagués alguna baixa o algun infant no assistís a més de 4 assaigs. Serà imprescindible haver fet la preinscripció per formalitzar la inscripció.
Durant les dues setmanes que s’ha dut a terme el període de preinscripció, s’han preinscrit per participar a la Festa Major dels Petits 2009 un total de 365 infants. Si tenim en compte, que s’ofereixen 343 places, a banda de les places il•limitades per als Tabals dels Diables, els Falcons, els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Vilafranca, pràcticament tots els infants preinscrits tindran plaça per participar a la cercavila de la Festa Major dels Petits que tindrà lloc l’1 de setembre.
Els horaris d’inscripció es podran recollir a l’Escorxador, l’Ajuntament, la Biblioteca, l’Oficina de Turisme i es podran consultar als taulells d’anunci de les diferents escoles.