Notícies

Data: 12/05/2009

Més música de primer nivell a la Festa





Els administradors han avançat alguns dels nous noms confirmats del cartell de la Festa Major d’enguany, que comptarà amb la presència d’un nombrós grup d’orquestres amb registres per a tots els gustos.
Entre les seleccionades hi ha formacions com les orquestres CimarronLa Chata, el Tren de la Costa o el grup Cadillac, que compaginaran la seva actuació amb el grup TibutAbba, una de les millors formacions que fa versions del grup suec. En l’apartat més jove destaca la música de Se Atormeta una Vecina i Ratman i Bobin, que protagonitzaran l’empalmada del 29 a la nit.
Una de les novetats de la festa en matèria musical serà la presència a Vilafranca el grup Les Tietes Queques, una formació d’Osona amb un repertori basat en versions funky-disco dels anys 80 incloent també el que en aquella època es va denominar so de Philadelphia.
El ball de cloenda el farà enguany l’orquestra Tàndem que serà l’encarregada de tancar la festa abans del castell de focs de comiat. 

Les actuacions que han presentat els administradors se sumen a les ja conegudes de l’orquestra Maravella, el grup basc Oskorri, i els rumberos Gertrudis i Los Manolos, entre altres que s’estan acabant de tancar.