Notícies

Data: 05/05/2009

Música per a tots els gustos





Els Administradors han donat a conèixer en roda de premsa els tres primers grups musicals que actuaran a Vilafranca.
En l’apartat de ball han confirmat la presència de l’orquestra Maravella, una de les formacions més emblemàtiques del país i més reconegudes pels amants del ball de festa major. No en va, la seva presència a Vilafranca sempre ha aixecat un gran nombre de seguidors de les seves actuacions. 

Un altre dels grups protagonistes de la FM d’enguany serà el grup basc Oskorri. Aquesta formació, nascuda fa trenta anys i amb vint-i-vuit discos a l’esquena, va actuar per primera vegada a Vilafranca l’any 1976. La seva música, difícil de definir, es troba, segons ells mateixos expliquen, “a mig camí entre la balada i la festa, entre l’acústic i l’elèctric i entre l’ús dels instruments tradicionals i els moderns”. 

Finalment, els administradors han anunciat una nit de rumba molt especial que tindrà com a protagonistes els grups Gertrudis i Los Manolos. Les dues formacions oferiran una nit de marxa de primera fila. Gertrudis aprofitaran per presentar a Vilafranca el seu darrer disc 500. La formació entén la seva música d´una forma molt popular, amb la intenció de fer gaudir el públic i empapar-lo d’un ambient ‘rumberu’. El tàndem el completa el grup Los Manolos, que ja han actuat amb Gertrudis en altres ocasions, i que portaran a Vilafranca la seva rumba fresca amb aportacions del pop i del rock que tan famosos els va fer a la dècada dels 90 i que ara reneix amb noves composicions sense oblidar els clàssics del grup.