Equip


Josep Cabré, Andreu Caralt, Olga Marimon, Carme Romeu i Míriam Sellarès són els cinc administradors de la Festa Major 2009, un quintet molt entusiasta i il·lusionat per organitzar la més típica. Tots cinc han mantingut d´una manera o altra una relació amb la festa, viuen tots en barris diferents i tots tenen professions i edats diferents, des dels 27 fins al 57 anys.

JOSEP CABRÉ TUGAS. Té 43 anys, està casat i té 2 fills. Viu al barri del Molí d´en Rovira. És assessor fiscal-comptable amb despatx propi. Membre dels Castellers de Vilafranca des de l´any 1993, l´any 1995 va entrar a formar part de l´equip de Francesc Moreno “Melilla” ocupant el càrrec de secretari i tresorer. Des de l´any 2002 fins al gener del 2008 va ser president de la colla.

 

ANDREU CARALT FORT. Té 51 anys, està casat i té dues filles. Viu al barri de la Girada. És funcionari del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Actualment és vicepresident de l´Associació de Veïns de la Girada. Va formar part dels Castellers de Vilafranca i dels Falcons de Vilafranca i va ser membre del grup que va recuperar el Ball d´en Serrallonga l´any 1980.

 

OLGA MARIMON I GIRALT. Té 44 anys i viu al barri del Poble Nou. Regenta una empresa familiar de belles arts i taller de marcs. Ha col.laborat amb diferents administracions de la Festa Major.

 

CARME ROMEU TORRUELLA. Té 57 anys, està casada i té 3 fills i un nét. Viu al barri del Sant Julià. És mestressa de casa. Actualment és membre de la junta de l´Associació de Veïns de Sant Julià, des d´on ha treballat en temes de participació ciutadana i ha col.laborat en actes de la Festa Major com les matinades. També ha donat suport a diferents administracions de la Festa Major.

 

MÍRIAM SELLARÈS GIL. Té 27 anys. Viu al barri del Centre. Va estudiar Magisteri Musical i actualment treballa com a mestra de música i d´educació infantil al CEIP Mas i Perera. Des de l´any 1991 és membre dels Falcons de Vilafranca, primer fent construccions i en els darrers anys com a integrant del grup de grallers de la colla. Actualment n´és la secretària.