Notícies
PRESENTEN ELS ADMINISTRADORS DE LA FESTA MAJOR 2008

Les cinc persones que s´encarregaran d´organitzar la Festa Major de Vilafranca del Penedès 2008 són Teresa Cuscó, Foix Huguet, Jaume Roig, Marc Parès i Roser Surià.

Teresa Cuscó Planas 
Té 48 anys i 2 filles. Viu al barri de la Barceloneta-Sant Magí i treballa a l’administració de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Va formar part de la comissió organitzadora de la commemoració dels 600 anys de l’Hospital juntament amb Jaume Roig. Ha format part de la colla castellera Xicots de Vilafranca i ha col.laborat amb les darreres administracions de la Festa Major. 

Foix Huguet Muniente 
Té 22 anys i viu al barri del Centre. Està acabant la carrera d’història i treballa en una empresa que fa didàctica de la història (visites de patrimoni, tallers…) i al Museu Pau Casals a Sant Salvador. Al 2002 va entrar al ball de Panderos i hi ha ballat fins aquest any 2007. En aquests anys ha participat en les comissions per millorar el funcionament de la Festa Major. Fa dos anys va entrar a formar part de la Comissió de la Festa Major dels Petits. És cantaire de l’Agrupació Polifònica de Vilafranca des del 2003.

Marc Parès Martí
Té 32 anys i viu al barri del Poble Nou. És pastisser de professió i va ballar durant vuit anys els Bastoners (1992-2000).

Jaume Roig Morera
Té 49 anys i té 3 fills. Viu al barri del Poble Nou. És metge des de fa 23 anys, especialitzat en medicina interna. Treballa en el camp sociosanitari a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i al Centre Sociosanitari de Vilafranca Ricard Fortuny. Va formar part de la Comissió dels 600 anys de l’hospital juntament amb la Teresa Cuscó.

Roser Surià Raventós
Té 43 anys i 1 fill. Viu al barri del Poble Nou. Treballa com educadora social al Centre Obert de l’Espirall. Ha col.laborat amb diverses administracions de la Festa Major.