:: TORNAR PORTADA :: ZONA NOTÍCIES :: DIES PREVIS :: GUIA FESTA MAJOR :: BAN FESTA MAJOR

29

30

31

agost

1

2

setembre

FESTA MAJOR 2006         FEM-LA PETAR!!

 

:: Ban de la Festa Major

 













 


 
Vilafranquines i vilafranquins,

Vilafranca ja està apunt de viure amb tota la força i l’esplendor de la Festa Major. Els administradors i les administradores de la Festa Major i un gran esclat col.lectiu tornen a posar Vilafranca al capdavant de totes les festes tradicionals del nostre país. Vilafranca tenim un gran capital cultural i cívic que ha sabut conservar i transformar la tradició que ens ha arribat mantenint-la ben viva i actual.

Vilafranca fa que tothom gaudeixi de la Festa Major amb tota la intensitat. Vilafranca fa que la Festa Major sigui i que se senti la Festa Major de tothom, que ens l’estimem i que ens la sentim pròpia. Hi ha moltes maneres de viure la Festa Major i aquesta és la riquesa de la nostra Festa.

Durant aquests dies Vilafranca es mostra tal com és: oberta a tothom, als més menuts, al jovent i a la gent gran. Els vilafranquins i les vilafranquines ens sentim orgullosos de la nostra Festa i rebem amb els braços oberts a gent de tot arreu que ens visita perquè vol conèixer-la i disfrutar-la. Les emocions que experimentem aquests dies les fem sentir igualment a tothom qui aquests dies ens visita.

El gran nombre d’activitats per a tots els gustos, curosament programats, fan de la Festa Major de Vilafranca un espectacle irrepetible, únic, que s’ha de viure amb la màxima plenitud possible. Vilafranquines i vilafranquins, assaboriu la intensitat de cada moment i divertiu-vos al màxim, amb l’únic límit del civisme, el respecte i el bon veïnatge.

Com cada any, vull agrair el molt treball i l’encert dels cinc administradors i administradores per oferir-nos una gran i millor Festa Major. També vull fer extensiva la gratitud a tothom qui fa possible i participa per fer la Festa: als balls, als castellers, als falcons, als músics i al gran nombre de col•laboradors i col•laboradores. A tots i a totes, us faig arribar l’agraïment i felicitació en nom de Vilafranca.,

Vilafranquines i vilafranquins, ja podem tocar la Festa Major. Fem gresca, amb civisme. Passeu-nos-ho bé, però guardem les mesures de seguretat. Fem que Vilafranca llueixi com mai, que mostri el seu esplendor i que la festa ompli els carrers i places.

Per a tots i totes, el meu desig d’una BONA FESTA MAJOR 2006!!!


El vostre alcalde, Marcel Esteve i Robert





 
 

Ajuntament de Vilafranca del Penedès